sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Venla Gaalan neljä kohokohtaa: punk-pusu, Tea, Helppo elämä ja friikki sääilmiö


1. Tämän vuoden Venla Gaala tullaan muistamaan vain Maria Veitolan (Maria!) ja Kristiina Komulaisen (Kuorosota)toistuvista kielisuudelmista. Lisää kuvia ja yksityiskohtainen selostus Ilta-Sanomien jutussa. Veitolan mukaan tämä oli hänen tapansa osoittaa rakkautta tv-viihteelle, mitä gaalassa juhlittiin. Komulainen taas kertoi Iltalehdelle, ettei tietääkseen ole bi. Siis haloo - ei tietenkään tämä ollut lesboilua. Tämä oli punk ja sitä kannatan. Kaikki jälkiviisaus ei tee oikeutta tälle spontaanille ja anarkistisen hauskalle hetkelle.

2. Nelosen kunniakirja meni tänä vuonna Tea Panulalle, joka on Nelosen kokenein vastaava tuottaja. Kanavien tuottajien työ jää usein huomaamatta, sillä televisio-ohjelman menestyksen kerää aina joku muu. Kanavatuottaja on korvaamaton linkki tuotannon ja tv-kanavan välissä. Hän on oman ohjelmansa tuotepäällikkö, jonka pitää rakastaa sisältöjä, mutta samalla ymmärtää karttasuunnittelua, myyntiä ja markkinointia. Tea on tässä työssä Suomen paras - onnittelut! Katso kännykkävideo.

Venla Gaala 13.02.10 ja Nelosen kunniakirja from Mikko Silvennoinen on Vimeo.



3. Maikkarin Helppo elämä oli illan suurin voittaja. Ihan mahtavaa, että kerrankin palkinnot menivät juuri oikein. Odotan jo Helpon elämän kakkoskautta innolla! Onnittelut tekijöille.

4. Paluumatka Tampereelta Helsinkiin. Siis ihan X-filesia! Outo sääilmiö kohtaa Jarkon ja Oskun (Talent Suomi). Etulasiin sataa kiinni jäätä. Pakko pysähtyä tien viereen skraappamaan ja näin tekivät myös kymmenet muut autot. Siis mitä tapahtui? Spooky. Katso kännykkävideo.

Kun sataa jäätä Tampereen ja Helsingin välillä from Mikko Silvennoinen on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat