keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Nelonen Media onnittelee design-pääkaupunki Helsinkiä

Nyt tehdään telkkaria uudenlaisella ja avoimella tavalla! Helsinki on valittu vuoden 2012 Design-pääkaupungiksi ja Nelonen Media haluaa olla mukana designin juhlavuotta rakentamassa. Olemme aloittaneet monimediallisen, designiin keskittyvän reality-sarjan "Designin huipulle" suunnittelun.

Designin huipulle -ohjelmassa muotoilu on arkisia menestystarinoita, ei elitismiä. Design on mukana kaikkialla katsojien elämässä ja Designin huipulle -ohjelmassa muotoilu ymmärretäänkin laajasti. Design on muotia ja muotoilua, mutta designia ovat myös autot, kodinkoneet tai vaikkapa julkisten palvelujen uudistaminen.

Designin huipulle edustaa uutta ja avointa tv-tuotantoa. Kutsumme myös katsojat mukaan ohjelman suunnitteluun jo näin ideointivaiheessa. Vaikka kyseessä on viihteellinen reality-kisa, suhtaudumme muotoiluun tosissaan ja kunnioituksella. Jos haluat mukaan ohjelmaa suunnittelemaan, ota muhun yhteyttä työsähköpostiini tai osallistu keskusteluun osoitteessa http://twitter.com/designNelonen

Varsinainen kilpailijahaku käynnistyy vuonna 2010. Myös Nelosen uutiset seuraa juhlavuoden valmisteluja aktiivisesti ja tuottaa aiheeseen liittyvää materiaalia erikoissivustolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat