keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Rakas @JenniVartiainen - miksi pesulappusi näkyy?


Aamun Hesarin kiinnostavin sivu on mainos. Upea Jenni Vartiainen on ostanut lehdestä kokonaisen sivun, vaikka hankin hänen uuden levynsä enivei. Kiinnitän huomioni mageeseen neulemaiseen huppariin. Se on varmaankin jokin uniikkiasu, ja ehkäpä samalta tyypiltä, joka teki Heli Kajolle poronahkapitsit Euroviisuihin.

Alan tutkailla Jennin hupparin materiaalia ja ei se näytä nahkalta. Sitten silmäni osuu kainalossa roikkuvaan pesuohjeet sisältävään lappuun. Innostun. Minut on palkittu, sillä olen bongannut viestin mainoksen sisältä! Ehkäpä lapussa kerrotaan hupparin suunnittelijan nimi ja web-osoite. Tai ehkä lapussa palkitaan tarkkasilmäinen fani koodilla, jolla voi ladata albumin ilmaiseksi!


Tarkastelen pesulappua. Petyn. Tätä hupparia ei saa laittaa kuivausrumpuun ja se on Made in Poland. Kyseessä ei ilmeisesti olekaan huippusuunnittelijan tuote, vaan jonkin teollisen tuotantolinjan bulkki-hursti.

Mikä pesulapun viesti on? Yrittääkö Jenni opettaa minulle, että minäkin voin ylpeydellä hankkia hupparini henkkamaukoista? Ehkäpä Jenni haluaa alleviivata olevansa ihan tavis, sillä aitous on nyt iso trendi popkulttuurissa.

Pesulapun tarina voi tietysti olla vain stylistin ja kuvankäsittelijän huolimattomuuttakin. Haluan silti uskoa, että Jennillä oli jokin suurempi suunnitelma. Sijoittuuko seuraava musavideo kuivausrumpumaisen kuumaan tuuleen tai onko luvassa Puolan kiertue? Odotan.

------

LISÄYS TEKSTIIN SAMANA ILTAPÄIVÄNÄ: Facebookissa ystäväni Janica osasi kertoa: "Neule on Aino Vainion suunnittelema. http://www.iknowwhyno.com. mun mielestä aino tekee itse neuleensa eli ei ole made in poland."

Mun kommentti: Onpa hieno juttu. kiitos tiedosta Janica!! Kyllä siinä lukee Made in Poland, mutta ei se mitään haittaa. Harmi, ettei siinä lue Aino Vainion nimeä...
2 sekuntia sitten ·

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat