perjantai 11. syyskuuta 2009

TV: Matkaoppaat-tuotanto käynnistynyt Turkin Alanyassa


Meikäpoika poseeraa Alanyan isoimman sanomalehden kannessa kera pormestarin ja Susamurun tuottajan Sari Isotalon, heh :) Alanyan kaupunki on superinnoissaan tuotannostamme ja syystä - ensi vuonna kaupunkia esitellään Suomen televisiossa primetimessa monta kymmentä tuntia.

Kävin siis viime viikolla Turkin Alanyassa käynnistämässä Matkaoppaiden kuvauksia. Ohjelma esitetään Nelosella ensi vuonna ja jo ensimmäisen kuvausviikon perusteella voin luvata, että ainakin isoja tarinoita riittää. Kauniit, rohkeat ja ahkerat matkaoppaamme pystyvät oikeisiin ihmeisiin! He etsivät varastettuja kameroita, hoitavat auringon kärvistämiä olkapäitä ja etsivät kirjaimellisesti kadonneita turisteja jopa poliisiasemilta. Sankarilliset Matkaoppaamme huolehtuivat pakettimatkalaisista kellon ympäri.



Ja hei niitä TARINOITA riittää – esimerkiksi yksi matkaoppaistamme oli opastamassa retkeä, jolla eräs mamma kuvitteli unohtaneensa kameransa paikalliseen kahvilaan ja siitähän soppa syntyi. Turistimamma pyöri baarissa ja uhosi, että mihin se jäi ja baarin omistaja valmistautui jo kaivamaan turvakameroistaan todistusmateriaalia, sillä ei täällä mitään kameraa ole edes nähty.

Työnsankarimme matkaopas rauhoitteli mammaa ja lopulta selvisi, ettei se kadonnut vehje ollutkaan kamera vaan sellanen kädessä pidettävä patterien voimalla pyörivä tuuletin, jonka mamma oli juuri ostanut basaarista kahdeksalla liiralla eli noin neljällä eurolla. Tilanne laukesi, kun matkaopas osti basaarista mammalle omilla rahoillaan uuden mini-tuulettimen, jonka sai tingittyä muuten vain pariin liiraan.

Kadonneen tuulettimen metsästys kuumensi tunteita, kesti kaikkineen lähes pari tuntia ja hei – meillä oli heti kasassa kolme minuuttia loistavaa televisiota. Ja tarinalle löytyi myös hieno loppuhuipennus – mamma löysi sen itse ostamansa tuulettimen pian omasta taskustaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat